Bölcsődei beiratkozás

Tisztelt Szülők!

Az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóságának bölcsődéi szeretettel várják a családokat nyílt napra, amikor lehetőség nyílik betekinteni az intézmények falai közé, tájékozódni a bölcsődei életről, valamint lehetőséget kínálunk egy közös játékra, ismerkedésre a bölcsődei csoportokban.

Nyílt napok a bölcsődékben

2024. 04. 06-án szombaton 9-12 óráig: Aranyhaj Bölcsőde, Bóbita Bölcsőde, Csipcsirip Bölcsőde, Macskacicó Bölcsőde, Pöttömke Bölcsőde.

2024. 04. 13-án szombaton 9-12 óráig: Csengettyűs Bölcsőde, Fürtöcske Bölcsőde, Katica Bölcsőde, Pillangó Bölcsőde, Pöttyös Bölcsőde.

Ezeken a napokon, illetve ezt követően lehetősége nyílik a szülőknek a jelentkezési lapot elvinni a választott bölcsődéből, vagy már korábban letölthetik azt az online felületről. A jelentkezési lap visszaküldése nem jelenti a biztos felvétel lehetőségét. Egyéb részletekről, folyamatokról a bölcsődevezetők helyben adnak tájékoztatást a szülőknek.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a bölcsődékben a 2024/2025-ös gondozási évre vonatkozóan a felvételi eljárás az alábbiak szerint valósul meg:

A 2024/2025-ös gondozási évre az alábbi bölcsődékbe lehet jelentkezni
személyesen vagy online formában 2024. április 1-től – 2024. április 26-ig:

Jelentkezési lap le- és kitöltése, benyújtása:

  • Az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága honlapjáról a választott bölcsődének megfelelő jelentkezési lapot kérjük letölteni (https://eszii.hu/#dokumentumtar), és azt kitöltve, valamint aláírva személyesen munkanapokon 9-15 óra között, vagy postai úton, vagy szkennelt formában e-mailen a választott bölcsődébe eljuttatni.
  • A szülőknek lehetősége van a jelentkezési lapot személyesen is elvinni, kitölteni, és a megadott határidőig visszajuttatni a kiválasztott bölcsődébe.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a bölcsődei felvétel egyik feltétele, hogy a gyermeket nevelő mindkét szülő (vagy az egyedülálló szülő) ténylegesen munkát végez, ezért a felvételi lapokon a munkaviszonyt, valamint a GYES-en vagy GYED-en levő szülő munkába állásának/ismételt munkába állásának tényleges időpontját a munkáltatóknak igazolnia kell!

A jelentkezési lap végső visszaküldési/leadási határideje: 2024. április 26.

A felvételről 2024. június 4-ig értesítést küldünk a szülő által megadott e-mail-címre, illetve ennek hiányában postai címre!

A bölcsődék és bölcsődevezetők elérhetőségét megtalálják a www.eszii.hu honlapon is!